Igen

Ja, för inte så längesen så var man under 100strecket :)
Men som jag sa så gick jag upp över 100 igen ..
Men nu är jag under för andra gången :D Denna gång ligger jag på 98,7kg . Underbart ! Jag hoppas verkligen att detta håller i sig o att jag slipper gå till tresiffrigt igen . Jag är faktiskt lite stolt :)
Har varit till gymmet & kollat lite priser , så när lönen kommer så blir det att köpa sig ett månadskort :) Ska bli så grymt skönt att börja träna & röra på sig ! Det tycker vi om massa :)

Har mått lite små dåligt på sistone , men har jobbat utan lunch & man måste ju äta . Så tror att det är därför , men idag mår jag bra & jag hoppas att det kommer hålla i sig :)
Nu har man gått ner 34,8kg , så snart blir det bilder igen när man gått ner 40kg . Sinnesjukt hur mycket det är egentligen . Ska ta o lyfta 35kg på gymmet sen så jag får en känsla av hur mycket det är som har försvunnit :)

Hoppas ni alla har det bra :)
Kommentera lite så jag vet att nån läser min blogg :P

100

Hallå kära läsare!

Nu har jag kommit under 100strecket :D
Imorse vägde jag så mycket som 99,7kg . Helt överlycklig!
Vet att jag troligen kommer diffa upp till 100kg igen , men bara vetskapen om att jag varit nere på 99,7kg får mig att må så bra!
Senast jag låg under 100strecket var för 5år sen .. Det är bra längesen.
Jag har nu gått ner 33,8kg . Helt sinnessjukt ! Men så roligt :)
Ska bli riktigt kul o se när jag börjar se att jag blivit smalare . 30kg är ju ganska mycket så man tycker ju att jag borde se nånting redan nu , men icke ..

Nu i slutet av februari ska jag gå ner till gymet o se vad dom tar & om man måste binda upp sig på ett år . Eftersom vi funderar på att flytta så vill jag inte binda upp mig, men jag vill oxå börja träna!
Jag hade ju planerat att jag skulle börja träna i januari, efter nyår. Men det var problem med jobb & ekonomi så jag har inte haft råd :(
Men nu känner jag att jag bryr mig inte om vad det kostar, måste börja träna!
Jag mår bättre och det kommer gå fortare :)

Nu ska jag laga ordning lite mat innan det blir att bege sig till jobbet.
Ha det jättebra!

RSS 2.0