Augusti

Heej!
Nu har det varit ett bra tag sen sist, och denna gång har jag ingenting att skylla på.. Vet inte riktigt varför jag inte håller bloggen uppdaterad så ni som är intresserade får läsa om min resa till ett lättare liv.

Jag har nu som minst vägt 93,9kg, vilket innebär att jag gått ner 39,6kg. Nästan 40kg, men inte ännu.
Men nu diffar jag mellan detta och 95,9kg. Men jag är inte över 100kg längre, vilket är helt underbart!

Jag har bytt jobb & i och med det har jag börjat träna på gym i den staden. Det är helt underbart. Jag tränar upp min rygg, mage & rumpa.
Min rygg har ju inga muskler, det är därför jag har ont 24/7. Så hoppas att det kommer hjälpa i längden :)
Mage är för att jag i framtiden vill ha snyggare mage, varför inte börja redan nu? ;P
Och rumpan, ja, den har ju i stort sätt försvunnit helt & hållet ju mer jag går ner i vikt. Så jag har tron att jag kanske kan träna upp den, så den blir liite mer synlig :)

Nu när jag har bytt jobb har min mage haft uppror. Det är oregelbundna mattider & ibland kan jag gå 3-4timmar utan mat. Det är verkligen inte bra, och min mage säger ifrån, vilket har inneburit att jag fått åka hem lr varit hemma från jobbet ganska ofta. Det är inte kul, men jag ska prata med dom nästa vecka & se om man kanske kan göra något åt saken så att jag kan sköta mitt jobb & vara där när jag ska :)

Vi ska nu oxå flytta snart, vilket känns underbart! Blir en 3a närmare båda våra familjer.
Jag har mått väldigt dåligt på sista tiden då vi inte hittat nån lägenhet samt har haft problem med jobb (jag, vilket fortfarande inte är löst) och pengar.
Men nu har lägenhet iaf ordnat sig och jag hoppas att resten kommer tippandes efter :)

Den 18e Aug. ska jag in till lasarettet på min 1års kontroll (även fast det då nästan är 15mån. sen), och det tokiga av allt var att jag själv fick ringa in för att få en tid. Det ska väl komma en kallelse med automatik!? Det gjorde det på min ½årskontroll. Aja, huvudsaken är att jag kommer in dit iaf :)

Men det har gått riktigt segt med vikten, och jag har fortfarande inte lärt mig att kontrollera mitt sötsug, vilket jag måste. Dels för vikten & dels för ekonomin. Jag går ju inte upp, men jag rör mig inte neråt heller. Och det är ju dit jag vill !
Jag hoppas att jag kan finna min karaktär & att jag kan åstadkomma ett resultat snart, så att ni får ser bilder :)

Nu får det vara bra för denna gång, och jag ska verkligen försöka uppdatera mer kontiunerligt så ni kan hänga med i svängerna :)
Ha det underbart så länge!

RSS 2.0