Otroligt

Det är ju otroligt hur lång tid det är sen jag skrev här..
Har en annan blogg som jag fokuserar mera på mitt liv, den har tagit upp lite av min tid.
Kom på att jag kanske skulle kika in & se hur det ser ut här, men hade ingen aning om att det var så längesen jag skrev..

Var för några veckor sen in på min 2års kontroll. Jag har gått upp (har fortfarande inte gått ner det), men hon var så gullig så jag ska tillbaka i slutet av Januari för min 2års kontroll istället, så har jag lite mer tid på mig att gå ner. Egentligen så skulle hon ha tagit kort & skickat till läkaren för en eventuell bukplastik, men det kan hon ju inte göra om jag gått upp i vikt igen.
Jag skämdes nå fruktansvärt, men hon tröstade mig & sa att jag är inte den första & kommer nog inte vara den sista heller. Inte för att det är någon tröst, jag känner mig ju misslyckad iaf..
Men nu har jag tagit mig i kragen, på lite drygt 2v har jag gått ner 6kg. När jag väl lägger manken till så går det fort :) Men jag har en bit kvar.
Till i slutet av Januari ska jag har gått ner ca.20kg för att ligga där jag ska ligga. Omöjligt? Nej, jag ska klara det !

Jag ska absolut försöka bli bättre på att uppdatera denna blogg, men då vet ni lite vad som hänt. Att det inte alltid går som man tänkt sig, men det finns alltid en lösning ♥

RSS 2.0