December .

Hej min vänner!

Nu var det verkligen längesen jag uppdaterade denna blogg..
Vi har stått mitt i en flytt men nu har vi kommit iordning & vi trivs helt underbart! Kan inte bli bättre :)
Har oxå fått ett nytt jobb, en heltidstjänst med bra betalt & bra raster/mattider. Känns som det börjar styra upp sig nu :)

1årskontrollen gick allt bra. Allt såg bra ut & jag kunde sluta med 2tabletter, men Behepan & MittVal-Kvinna ska jag fortsätta med :) Midjemått & viktnedgången tyckte dom såg bra ut. Kändes skönt, även fast jag själv känner att det går för sakta..

Sötsuget.. Ja, det har väl inte riktigt blivit bättre, men jag försöker. Jag måste om jag inte ska falla in i samma ruljans som jag var i så många år innan operationen. Aldrig i mitt liv att jag vill bli lika stor, och jag nöjer mig heller inte med den vikten jag har idag. Jag vill ner, ca. 15-20kg till. Jag har ju absolut gått ner mer än hälften, men det räcker inte!

I helgen som kommer åker vi ner till Ullared & stannar över helgen. Ska köpa julklappar samt lite nya kläder då jag inte har så mycket & välja mellan. Allt är för stort & jag vill inte köpa på mig för mycket heller då jag vet att jag inte kommer kunna ha dom en längre period. Men känner att jag måste ju inhandla något, kan ju inte gå runt i samma gamla trasor hela tiden inte :)

Våran våg har gått sönder, den gick sönder i flytten.. Vi har inte inhandlat någon ny ännu, men det kommer snart. Så jag vet inte vad jag väger, vilket är frustrerande. Vill ju kunna följa viktnedgången. Men hoppas på att vi hittar en bra nere på Ullared :)
Då kommer jag uppdatera er med vad jag väger nu :)

Snart är det jul, helt underbart! Har bara gardiner i 2rum & julgranen kvar :) Julkänslan är på topp, och nyåret är bokat! Det känns så skönt för en gångs skull. Ingen julstress, allt är ordnat i tid. Nu ska jag bara njuta & luta mig tillbaka :)
Hoppas ni alla har en underbar vecka, så uppdaterar jag snart igen :)

RSS 2.0