1 vecka efter

Hejsan!
Nu är det jag som skriver igen, inte min vän :)

Vägen hit har varit väldigt jobbig, jag mådde dåligt och hade ont efter operationen, men jag fick morfin och smärstillande. Stormtrivdes på uppvaket , Ewa & Birgitta var mina två sköterskor. Dom var underbara! All kärlek till er ♥

På vårdavdelningen blev det mycket att göra själv, dricka, äta, röra på sig o allt. Men hade 2st rumskamrater som gjorde samma sak som mig, vi möttes redan i väntrummet och vi ordnade så vi fick dela rum oxå. Helt underbart :)
Tack vare dom så gick tiden så mycket fortare och smärtan lättare . Vi kommer hålla kontakten och ses efter 1år, det ska bli riktigt spännande!

Jag kom hem från Sthlm i fredags och har mått dåligt tills igårkväll . Varit kallsvettig, ont i magen, spyfärdig, känt mig full från rumpan till halsen, nästan spytt när jag ätit..
Men igårkväll blev det bättre och jag har mått bra idag :) Slutade med mjölkprodukter & trappade ner på voltaren :) Så det känns jätteskönt. Även fast jag flera ggr ångrat operationen , just pga att jag mått så dåligt. Men kommer jag må bra fram i tiden så kommer jag inte ångra mig :)
Jag har ju redan gått ner 4kg på 1 vecka :)

Och under denna vecka har jag bara ätit flytande, det är så jag kan spy på det! Haha..
Men nu är det bara 3 veckor kvar, sen blir det puré mat i 2 veckor och sen vanlig mat. Can't wait!

Nu ska jag bli medlem på viktdropp.se och vila mig lite innan det är dags att äta igen . Man gör ju inte annat än äter :P
Haha ;)

Har ni några frågor är det bara ni hör av er!

RSS 2.0